online & overzichtelijk

De Procedure

Wilt u ook hemels wonen in één van deze prachtige woningen?
Hieronder vindt u de procedure van Hemels Wonen Breda uitgelegd.

De verkoop is gestart! We bevinden ons momenteel in stap 4!

Schrijf u in

Uw account

Om in aanmerking te komen voor één van deze prachtige woningen dient u een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig uw account aan. U ontvangt een e-mail waarin u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en uw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

selecteer uw favorieten!

De interessefase

Heeft u zoals omschreven in de vorige stap uw account aangemaakt? Dan kunt u daarin uw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. De prijsrange is immers bekend. Wanneer eenmaal de Verkoop start maakt u zodoende als eerste kans op deze woningen. De start van de Verkoop zullen wij middels de nieuwsbrief aan u mede delen.

Deze fase is inmiddels gesloten!

interesse doorgeven

zaterdag 5 december 2020 11.00 uur.

Verkoop Gestart

Op zaterdag 5 december 2020 start de verkoop van de 20 woningen in het project Hemels Wonen te Breda.
Op deze dag, vanaf 11.00 uur zijn alle definitieve verkoopprijzen en verkoopstukken online beschikbaar. Verkoopinformatie zoals de verkoopbrochure, verkooptekeningen, optieprijzen staan dan voor u klaar.

Vindt u het toch prettiger om een papieren verkoopbrochure te verkrijgen, dan is deze vanaf zaterdag 5 december tussen 11.00 uur en 13.00 uur op te halen op het pick-up point bij Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, Vijverstraat 1 te Breda.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en verzoeken u derhalve een mondmasker te dragen en de afstand van minimaal 1,5 meter te respecteren.

Start van de bouw.

De bouw van de woningen is in volle gang. Op dit moment is alleen bouwnummer 12 nog te koop. Heeft u hier interesse in, bel ons dan gerust. We maken graag tijd voor u vrij en beantwoorden al uw vragen met plezier.
Mailen mag natuurlijk ook, dan nemen wij contact met u op.

Van der Sande Nieuwbouwmakelaars
076-5301730
nieuwbouw@vandersande.nl