Zicht op de Baronielaan

Type A

Type A, bouwnummer 1, is gelegen op de zuidoosthoek van de kerk. Met een breedte van ca. 5,2 meter en een diepte van ca. 11 meter heeft deze woning niet alleen een functionele indeling, maar ook enkele bijzondere en originele details. Een natuurstenen traptrede over de breedte van de woonkamer en de spitsboogramen op de slaapverdieping vormen een knipoog naar het verleden en gaan stijlvol op in het nieuwe interieur.

Door de stalen deur met glas komt u vanuit de hal in de woonkamer. Hier heeft u zicht op de Baronielaan en vanuit de open keuken heeft u door de tuindeuren zicht op de knusse stadstuin. De stadstuin is ca. 19 m2 groot en wordt omringd door de gevel en tuinmuur van de naastgelegen pastorie en een hek met hedera, zodat u in alle rust van uw tuin kunt genieten.

De berging bevindt zich in het souterrain van de kerk en is ca. 7,9m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto- fietsentree van de parkeerkelder.

De plattegronden

Een verrassende indeling

Begane grond

Door de stalen deur met glas komt u vanuit de hal in de woonkamer. Een natuurstenen traptrede over de gehele breedte van de woonkamer vormt een knipoog naar het verleden. Vanuit de open keuken heeft u door de tuindeuren zicht op de knusse stadstuin.

1e verdieping

De hardhouten trap in de woonkamer leidt u naar de eerste verdieping. In de drie slaapkamers op deze verdieping heeft u prachtig zicht op de oorspronkelijke gemetselde gewelven, wat deze kamers echt Hemels maakt. Een badkamer en separaat toilet maken het geheel op deze verdieping af.

2e verdieping

Deze woning is de enige in dit project met een ruime bergzolder op de tweede verdieping waarin de installaties zijn opgesteld. De zolder is te bereiken via het oorspronkelijke koorbalkon boven de hoofdentree van de kerk.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.