Zeer bijzondere woning!

Type J

Type J, bouwnummer 18, is gelegen aan de zuidzijde van de kerk. In deze woning komt echt alles samen wat hier wonen zo bijzonder maakt. Met een breedte van ca. 9,3 meter en een diepte van ca. 8,5 meter heeft deze woning niet alleen een functionele indeling, maar vallen ook de originele details op: blindnissen met Korinthische zuilen, spitsboogramen en een roosvenster met blank glas.

De berging in het souterrain van de kerk is ca. 11,4 m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeer- kelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden

Verrassende indeling

2e verdieping

Op de eerste woonlaag bevinden zich drie ruime slaapkamers. De blindnissen en het schoonmetselwerk zorgen voor een authentieke beleving. De masterbedroom beschikt over een eigen luxe badkamer. Via de ruime hal komt u op het prachtige, privacy biedende dakterras van ca. 23 m2, gericht op het zuiden.

3e verdieping

De stalen trap met hardhouten treden in deze hal leidt u naar de exclusieve woonverdieping. Door de stalen deuren met glas komt u in de riante woonkamer, waar het roosvenster met blank glas meteen in het oog valt. Door de spitsboogramen heeft u prachtige vergezichten over Breda. De opstelruimte voor de keuken biedt veel inrichtingsmogelijkheden. Door het raam boven de hal en keuken kijkt u op de houten tongewelven in de viering van de kerk.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.