online & overzichtelijk

De Procedure

Wilt u ook hemels wonen in één van deze prachtige woningen?
Hieronder vindt u de procedure van Hemels Wonen Breda uitgelegd.

De verkoop is gestart! We bevinden ons momenteel in stap 3!

Schrijf u in

Uw account

Om in aanmerking te komen voor één van deze prachtige woningen dient u een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig uw account aan. U ontvangt een e-mail waarin u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en uw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

selecteer uw favorieten!

De interessefase

Heeft u zoals omschreven in de vorige stap uw account aangemaakt? Dan kunt u daarin uw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. De prijsrange is immers bekend. Wanneer eenmaal de Verkoop start maakt u zodoende als eerste kans op deze woningen. De start van de Verkoop zullen wij middels de nieuwsbrief aan u mede delen.

Deze fase is inmiddels gesloten!

interesse doorgeven

zaterdag 5 december 11.00 uur.

Start Verkoop

Op zaterdag 5 december start de verkoop van de 20 woningen in het project Hemels Wonen te Breda.
Op deze dag, vanaf 11.00 uur zijn alle definitieve verkoopprijzen en verkoopstukken online beschikbaar. Verkoopinformatie zoals de verkoopbrochure, verkooptekeningen, optieprijzen staan dan voor u klaar.

Vindt u het toch prettiger om een papieren verkoopbrochure te verkrijgen, dan is deze vanaf zaterdag 5 december tussen 11.00 uur en 13.00 uur op te halen op het pick-up point bij Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, Vijverstraat 1 te Breda.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en verzoeken u derhalve een mondmasker te dragen en de afstand van minimaal 1,5 meter te respecteren.

Hoe werkt de Verkoop?

U kunt op de projectwebsite met uw persoonlijke account vanaf deze dag uw eerder opgegeven keuze definitief maken. Indien u uw keuze nog niet kenbaar heeft gemaakt, is dit het moment om dat alsnog te doen!
U kunt uw definitieve keuze tot dinsdag 15 december 2020, 23.59 uur aan ons doorgeven.

Vanaf woensdag 16 december zal het verkoopteam van Hemels Wonen alle woningen toewijzen aan diegenen die hun voorkeur kenbaar hebben gemaakt. U zult in de loop van die week vernemen of u één van de gelukkigen bent!

Maak mijn keuze definitief!