Door de meanderende vorm een verrassende indeling

Type E

Type E, bouwnummer 8, is gelegen aan de westzijde van de kerk. Met de meanderende vorm heeft deze woning niet alleen een verrassende indeling, maar ook enkele bijzondere en originele details. Spitsboogopeningen en spitsboogramen vormen een knipoog naar het verleden en gaan stijlvol op in het nieuwe interieur. Door de vide in de hal wordt de hoogte van deze woning prachtig zichtbaar.

De grootste tuin van het project (ca. 330 m2!) heeft een berging van ca. 8,8 m2 en wordt omringd door een hek met hedera, zodat u er in alle rust kunt genieten. Uw twee privé parkeerplaatsen onder een carport grenzen aan de tuin. Via de poort komt u op het Van Almondepad.

Deze woning en bijbehorende tuin ligt lager dan alle andere bouwnummers.

Eetkamer

Keuken

Slaapkamer

De Plattegronden

Verrassende indeling

Begane grond

Door de stalen deuren met glas komt u vanuit de ruime hal in de al even ruime woonkamer. De opstelruimte voor de keuken en de bijkeuken bieden veel inrichtingsmogelijkheden. En door de tuindeuren heeft u uitnodigend zicht op een heerlijke tuin op het zuiden.

Eerste verdieping

In de hal leidt een stalen trap met hardhouten treden u naar de eerste verdieping met drie slaapkamers. De steunberen van de kerk zorgen daarbij voor een authentieke beleving. De masterbedroom beschikt over een eigen luxe badkamer.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.