Alleen bouwnummer 12 is nog te koop!

Type G

Type G: bouwnummers 11 en 12 (breedte ruim 11 meter en diepte ca. 5,2 meter) aan de noordzijde van de kerk, hebben niet alleen een functionele indeling, maar ook enkele bijzondere en originele details. De mooie Korinthische zuilen van natuursteen in de woonkamer en de spitsboogramen op de slaapverdieping herinneren aan het hemelse verleden van dit gebouw en gaan stijlvol op in het nieuwe interieur.
De berging in het souterrain van de kerk is ca. 6,4 m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. Berging en parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappen- huis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden

Verrassende indeling

Begane grond

Door de stalen deur met glas komt u vanuit de hal in de woonkamer, waar de tuindeuren u zicht bieden op een heerlijk terras (ca. 29 m2). Het wordt afgeschermd met een borstwering.

1e verdieping

Via een stalen trap met hardhouten treden komt u langs een prachtige zuil op de eerste verdieping. De drie slaapkamers op deze verdieping hebben nog de oorspronkelijke gemetselde gewelven. Dat maakt ze op en top hemels!

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.