Alleen bouwnummer 2 is nog te koop!

Type B

Bouwnummers 2, 3, 4 en 5 zijn gelegen aan de zuidzijde van de kerk. Met een breedte van ca. 5,4 meter en een diepte van ruim 12 meter hebben deze woningen niet alleen een functionele indeling, maar ook enkele bijzondere en originele details. Zicht op de Korinthische zuilen van natuursteen in de woonkamer en de spitsboogramen op de slaapverdieping, vormen een knipoog naar het verleden en gaan stijlvol op in het nieuwe interieur.

De bergingen bevinden zich in het souterrain van de kerk en is ca. 6,5 m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto- fietsentree van de parkeerkelder.

Let op: De getoonde impressie betreft de tuin van bouwnummer 2.

De Plattegronden

Een verrassende indeling

Begane grond

De stalen deur met glas biedt u vanuit de hal toegang tot de woonkamer met tuin- deuren die uitkomen op een op het zuiden gelegen tuin van ca. 77 m2 en een berging van ca. 8,8 m2. De tuin wordt afgeschermd door een hek met hedera, zodat u hier in alle rust van de zon kunt genieten.

1e verdieping

De hardhouten trap in de hal leidt u naar de eerste verdieping. In twee slaapkamers op deze verdieping heeft u prachtig zicht op de oorspronkelijke gemetselde gewelven, wat deze kamers echt Hemels maakt.

* De plattegronden die hierboven staan afgebeeld horen bij woning 2. Als u de specifieke plattegronden van de andere woningen binnen dit type wilt zien, dan kan dat bij 'Woning Selecteren'. Daar kunt u de nuances en details vinden van elk van deze prachtige woningen.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.