Functionele indeling gecombineerd met bijzondere details!

Type I

Type I, bouwnummer 14, 15, 16 en 17, is gelegen aan de zuidzijde van de kerk en bevindt zich op de tweede verdieping. De woning heeft een breedte van ca. 5,4 meter en een diepte van ruim 6,5 meter op de woonverdieping en van ruim 9 meter op de slaapverdieping. Een functionele indeling wordt gecombineerd met enkele bijzondere en originele details.

De berging in het souterrain van de kerk is ca. 10,7 m2 groot. De parkeerplaats bevindt zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaats zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden

Verrassende indeling

2e verdieping

Door de stalen deur met glas komt u vanuit de hal in de woonkamer. In de oorspronkelijke blindnissen met gestucte spitsbogen en Korinthische zuilen zijn de ramen opgenomen, waardoor u zicht heeft op het heerlijke dakterras van ca. 19 m2, dat is gericht op het zuiden.

3e verdieping

Via de stalen trap met hardhouten treden komt u op de slaapverdieping. In twee riante slaapkamers heeft u een werkelijk prachtig zicht op de oorspronkelijke kerk- gevel met de spitsboogramen en schoonmetselwerk.

* De plattegronden die hierboven staan afgebeeld horen bij woning 14. Als u de specifieke plattegronden van de andere woningen binnen dit type wilt zien, dan kan dat bij 'Woning Selecteren'. Daar kunt u de nuances en details vinden van elk van deze prachtige woningen.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.