een prachtige woning met blindnissen!

Type K

Type K, bouwnummer 19, is gelegen aan de westzijde van de kerk. Bijzonder aan deze ruime, functioneel ingedeelde woning zijn de oorspronkelijke details, zoals blindnissen met Korinthische zuilen en spitsboogramen van ruim zes meter hoogte. De woning heeft een breedte van ca. 15 meter en een diepte van ca. 9,3 meter.

De berging in het souterrain van de kerk is ca.12,1 m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappen- huis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden

Verrassende indeling

2e verdieping

Via de dubbele voordeur komt u in de ruime hal. Hier gaat u door de stalen deuren met glas de woonkamer en aparte woonkeuken binnen. De opstelruimte voor deze keuken biedt u veel inrichtingsmogelijkheden. De ruime woonkamer met vide, schoonmetselwerk en zes meter hoge spitsboogramen zorgen voor een indrukwekkende ervaring. Via de woonkamer komt u op het dakterras (ca. 11 m2), gericht op het zuiden, en via een aparte toegang op een extra balkon (13 m2) op het zuidwesten.

3e verdieping

De eigentijds vormgegeven trap brengt u naar de exclusieve slaapverdieping. Hier bevinden zich drie grote slaapkamers met spitsboogramen en schoonmetselwerk. Ze geven de ruimten een unieke sfeer. De masterbedroom beschikt over een eigen luxe badkamer.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.