Authentieke details zullen u verrassen!

Type F

Woning 10 is gelegen aan de noordzijde van de kerk, ca. 7,7 meter breed, ca. 8,5 meter diep en functioneel ingedeeld. U zult steeds aangenaam verrast zijn door de authentieke details van deze woning, zoals gestucte kolommen, een spitsboog in de woonkamer en spitsboogramen op de slaapverdieping. Bijzonder is hoe stijlvol ze opgaan in het nieuwe interieur.

Het terras van ca. 38 m2, wordt omringd door een borstwering en plantvakken. De berging in het souterrain van de kerk is ca. 11,2 m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden

Verrassende indeling

Begane grond

Door de stalen deur met glas komt u vanuit de hal in de woonkamer. De opstelruimte voor de keuken biedt veel inrichtings- mogelijkheden. Vanuit de woonkamer kijkt u door de tuindeuren in de erker op een uitnodigend terras van ca. 38 m2.

1e verdieping

De stalen trap met hardhouten treden brengt u naar de eerste verdieping. De spitsboogramen en het schoon- metselwerk geven de drie slaapkamers een heel bijzondere sfeer.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.