Korinthische zuilen

Type L

De impressie die u hierboven ziet is die van woning 18, ter illustratie van het soortgelijke roosraam in woning 20.

Type L, bouwnummer 20, aan de noordzijde van de kerk heeft een breedte van ca. 9,3 meter en een diepte van ca. 7,3 meter. Door de mooie, oorspronkelijke details voelt hier wonen als een voorrecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van blindnissen met Korinthische zuilen, spitsboogramen en een roosvenster met blank glas?

De berging in het souterrain van de kerk is ca. 9 m2 groot. De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

de plattegronden

Verrassende indeling

2e verdieping

Op de eerste woonlaag bevinden zich drie ruime slaapkamers. Hier zorgen de blindnissen en het schoonmetselwerk voor een bijzondere beleving. De masterbedroom beschikt over een eigen luxe badkamer. Via de hal komt u op het prachtige, privacy biedende dakterras van ca. 20 m2.

3e verdieping

De stalen trap met hard- houten treden in de hal leidt u naar de exclusieve woonverdieping. In de riante woonkamer bevindt zich een roosvenster met blank glas. Door de spitsboogramen kijkt u uit over Breda en wijde omgeving. De opstelruimte voor de keuken biedt veel inrichtingsmogelijkheden. Door het raam boven de hal en

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.