Knipoog naar het verleden

Type C

Type C, bouwnummer 6, is gelegen aan de zuidzijde van de kerk. Met een breedte van ca. 9,4 meter en een diepte van ca. 10 meter heeft deze woning niet alleen een functionele indeling, maar ook enkele bijzondere en originele details. Zicht op de gestucte kolommen een spitsboog in de woonkamer en de spitsboogramen op de slaapverdieping vormen een knipoog naar het verleden en gaan stijlvol op in het nieuwe interieur.

De tuin van ca. 154 m2 heeft een berging van ca. 8,8 m2 en wordt omringd door een hek met hedera, zodat u in alle rust van uw tuin kunt genieten. Via de poort onder de ruime overkapping komt u op het Van Almondepad.

De twee parkeerplaatsen bevinden zich in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. Deze zijn vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto- fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden

Een verrassende indeling

Begane grond

Door de stalen deur met glas komt u vanuit de ruime hal in de woonkamer. De opstelruimte voor de keuken biedt veel inrichtingsmogelijkheden. Vanuit de ruime woonkamer heeft u door de tuindeuren in de erker zicht op een heerlijke tuin op het zuiden.

1e verdieping

De hardhouten trap in de hal leidt u naar de eerste verdieping. De spitsboogramen en het schoonmetselwerk in de drie slaapkamers zorgen voor een authentieke beleving. De masterbedroom beschikt over een eigen luxe badkamer.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.