Uw eigen prive lift!

Type D

Type D, bouwnummer 7 en 9, zijn gelegen aan de zuid- en noordzijde van de kerk. Met een breedte van ca. 12 meter en een diepte van ca. 10 meter hebben deze woningen niet alleen een functionele indeling, maar ook enkele bijzondere en originele details. Een natuurstenen trap en marmeren bordes bij de voordeur, zicht op de gestucte kolommen in de woonkamer en de gemetselde gewelven en spitsboogramen op de slaapverdieping vormen een knipoog naar het verleden en gaan stijlvol op in het nieuwe interieur. Vanuit de ruime woonkamer heeft u zicht op de heerlijke tuin.

De extra berging, waarin u met uw privé lift uitkomt, bevindt zich in het souterrain van de kerk en is ca. 10,5 m2 groot. Langs deze weg zijn twee parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuw- bouwcomplex Heilig Hart Hof bereikbaar. De berging en de parkeerplaatsen zijn ook vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden (bouwnummer 7)

Verrassende indeling

Begane grond

Door de stalen deuren met glas komt u vanuit de ruime hal met marmeren vloer in de lagergelegen woonkamer. De opstelruimte voor de keuken biedt veel inrichtingsmogelijkheden. Vanuit de ruime woonkamer van bouwnummer 7 heeft u door de tuindeuren zicht op een heerlijke tuin op het zuiden. Door de vide wordt de ruime hoogte van deze woning prachtig zichtbaar.

1e verdieping

De hardhouten trap in de hal leidt u naar de eerste verdieping. De spitsboogramen, gemetselde gewelven en de afstap onder de spitsbogen waarlangs u in de drie ruime slaapkamers komt, zorgen voor een authentieke beleving. Via de masterbedroom komt u direct in een prachtige, luxe badkamer. Ook is er grenzend aan de vide ruimte om een heerlijke werk- plek in te richten.

Souterain

De extra berging, waarin uw lift uitkomt, bevindt zich in het souterrain van de kerk en is ca. 10,5 m2 groot. Langs deze weg zijn twee parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof bereikbaar. De berging en de parkeerplaatsen zijn ook vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

De Plattegronden (bouwnummer 9)

Begane grond

De stalen deuren met glas in de hal met marmeren vloer bieden u toegang tot de ruime, lager gelegen woonkamer. Door de vide wordt de ruime hoogte van de woning prachtig zichtbaar. De opstelruimte voor de keuken biedt tal van inrichtings- mogelijkheden en brengt u vast en zeker op ideeën. De natuur- stenen trap en het marmeren bordes bij de voordeur, de gestucte kolommen in de woonkamer zijn prachtig verwerkt in het nieuwe interieur en vormen een knipoog naar het verleden.

1e verdieping

Met uw privé lift zijn het souterrain en de slaap- verdieping te bereiken. En droomt u van een eigen wijnkelder? In de hal brengt een hardhouten trap u naar
de eerste verdieping. Op weg naar de drie ruime slaapkamers komt u langs spitsboogramen, gemetselde gewelven en een afstap onder de spitsbogen... een authentieke herinnering aan het verleden van dit gebouw. Via de masterbedroom komt u direct in een prachtige, luxe badkamer. Grenzend aan de vide is er alle ruimte om een heerlijke werkplek in te richten.

Souterain

De berging, waarin uw lift uitkomt, bevindt zich in het souterrain van de kerk en is ca. 9,6 m2 groot. Hierdoor wandelt u naar uw twee parkeerplaatsen in de half verdiepte parkeerkelder in het naastgelegen nieuwbouwcomplex Heilig Hart Hof. De berging en de parkeerplaatsen zijn ook vanuit de kerk te bereiken via de centrale lift en het trappenhuis en via de auto/fietsentree van de parkeerkelder.

Sanitair

Voor de badkamers en toiletten in de woningen is gekozen voor mooie serene vloertegels met een keuze uit drie kleuren. Om een zo ruimtelijk mogelijk effect te bereiken is gekozen voor witte wandtegels en ingetogen tijdloos sanitair. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. Uw makelaar kan u inzage geven in het sanitair- en tegelwerkboek voor de woningen.